AG2R La Mondiale wielershirt 2015 2 november 2015

AG2R-La -Mondiale -logo

Het wielrenshirt van fietsploeg AG2R La Mondiale voor 2015 is bekend gemaakt door de Franse wielerploeg en kledingsponsor Descente. In dit nieuwe wielershirt zal de Franse ploeg de wieleretappes en rondes van 2015 rijden. De ploeg bestaat sinds 2000 en was de opvolger van Casino. AG2R La Mondiale is een Franse wielerploeg die gesponsord wordt door een samenwerkingsverband van twee Franse verzekeringsmaatschappijen. Ag2r La Mondiale verlengde in 2014 het contract met 4 seizoenen tot en met eind 2018. AG2R La Mondiale staat voor solidariteit, individueel succes komt voort uit de teamgeest van teamgenoten. Een bekende wielrenner uit de Franse wielerploeg van AG2R La Mondiale is Jean-Christophe Péraud. In de Ronde van Frankrijk 2014 ging, na het uitvallen van een aantal topfavorieten, de deur open voor een goed eindklassement. Péraud reed verrassend sterk en eindigde als tweede.

AG2R La Mondiale wielertenue 2015

De AG2R La Mondiale koerstrui van 2015 is voornamelijk wit met enkele lichtblauwe en bruine details. De mouwen zijn bruin. Op de voor- en achterkant rechthoeken in de kleuren lichtblauw en bruin. Deze rechthoeken zijn in elkaar verweven en is het logo van de Franse verzekeringsmaatschappij. In het midden van het wielrenshirt is er ruimte vrijgemaakt voor de hoofdsponsor AG2R La Mondiale.

AG2R La Mondiale wielershirt kopen

Het AG2R La Mondiale wielershirt 2015 is te koop in de online shop van bobshop.com. Koop hier het wielershirt met korte en lange mouwen. En ook het hele AG2R La Mondiale tenue.

AG2R-La Mondiale Wielerteam

Wielerteam AG2R La Mondiale op de racefiets.

Bron: AG2R-La Mondiale

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws