Cannondale-Garmin Tour de France wielershirt 2015 3 november 2015

Cannondale -logo

Team Cannondale-Garmin en kledingsponsor Castelli hebben speciaal voor de Ronde van Frankrijk een nieuw tenue ontworpen. Ten opzichte van 2014 was het wielershirt van 2015 al drastisch veranderd. Het klassieke blauw verdween op het ruiten-shirt en er kwam opvallend zwart en limoen groen voor terug. Voor de Tour de France heeft het Amerikaanse team een special Tour de France edition gelanceerd. In dit Cannondale-Garmin wielershirt zal het 9 koppige team, onder leiding van Andrew Talansky, Dan Martin en Ryder Hasjedal de 3 weken in Frankrijk rijden.

Cannondale-Garmin wielershirt voor de Tour de France 2015

Het zwart van het Cannondale-Garmin wielershirt is weg en het Tour de France 2015 fietsshirt is voornamelijk limoen groen. De details op het koersshirt zijn in het blauw, de kleur blauw van het shirt van 2014. Zo zijn de ruiten, de biesjes en de kraag in het blauw. Volgens Castelli is de lichtere kleur om de renners te helpen in de hete juli zon van Frankrijk. Volgens fabrikant Castelli verdient de Tour de France een speciaal nieuw wielershirt. Racen is warm weer is fysiek zwaar en Castelli heeft het fietsshirt gemaakt van het lichtste en coolste materiaal dat er bestaat. En het dragen van een lichtere kleur zal de wielrenner psychisch helpen.

Het Cannondale-Garmin team voor de Tour de France 2015

Andrew Talansky
Daniel Martin
Ryder Hesjedal
Jack Bauer
Kritijan Koren
Sebastian Langeveld
Ramunas Navardauskas
Dylan van Baarle
Nathan Haas

Cannondale-Garmin Tour de France wielershirt 2015 kopen

Het speciale Cannondale-Garmin Tour de France wielershirt 2015 is te koop via de online shop bobshop.com. Klik hier om het Tour de France fietsshirt van Cannondale-Garmin te kopen. Het wielershirt is te koop vanaf €74,95.

Cannondale -tour -de -france -shirt -2015

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook