Giant-Alpecin wielershirt 2015 2 november 2015

Giant -Alpecin

Het wielershirt van fietsploeg Giant-Alpecin voor 2015 is officieel bekend gemaakt door de Duitse ploeg en kledingsponsor Etxeondo. In dit nieuwe wielrenshirt zal de Duitse ploeg de klassieke etappes en rondes van 2015 rijden. In 2014 stond het team nog bekend onder de naam Giant-Shimano, vanaf 2015 zal Alpecin op de voorkant van het shirt bedrukt staan. Vanaf het seizoen 2015 is een vierjarig contract getekend met de sponsor en heet de ploeg Team Giant-Alpecin. Alpecin is een merk van haarverzorgingsproducten en biedt het bedrijf een unieke mogelijkheid om nieuwe markten aan te boren. Dit gaat Alpecin doen in samenwerking met de grootste fietsconstructeur, Giant. Giant Shimano boekte de afgelopen seizoenen veel successen met de Duitse topsprinters Marcel Kittel en John Degenkolb. De wielerploeg bestaat onder andere uit Tom Dumoulin, Roy Curvers, John Degenkolb en Marcel Kittel. In 2014 was Kittel tijdens de Tour de France erg succesvol door 4 dagetappes op zijn naam te schrijven, waaronder de laatste etappe op de Champs-Elysees in Parijs. Het wielerteam van 2014 wist in alle 4 de grote rondes één of meer overwinningen te pakken.

Giant-Alpecin wielertenue 2015

Het Giant-Alpecin wielershirt van 2015 is voornamelijk zwart met enkele witte, rode en blauwe details. In het midden van het wielrenshirt twee witte verticale banen. Beide hoofdsponsors Giant en Alpecin staan in het midden van het shirt op de borst. De witte banen staan symbool voor de groei van de renner als de wielersport in het algemeen. Het motto van het team is daarom ook 'Keep Challenging'. Onder aan de mouwen is een rode en blauwe baan terug te vinden. Aan de bovenkant van het wielershirt is er plaats gemaakt voor andere sponsors zoals vliegtickets en Sunweb. De koersbroek is zwart met aan de onderkant een rode en een blauwe baan. Over de rode baan staat de naam Alpecin. Op de zijkant sponsor Giant. 

Giant-Alpecin wielershirt kopen

Het Giant-Alpecin wielershirt 2015 is te koop in de online shop van bobshop.com. Koop hier het wielershirt en het hele Giant Alpecin set van onder andere Dumoulin en Kittel.

Team -giant -alpecin

Team Giant-Alpecin op de racefiets.

 

Tom Dumoulin - Giant Alpecin

Wielrenner Tom Dumoulin in het Giant-Alpecin wielershirt 2015.

Bron: Giant Alpecin

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws