Tinkoff-Saxo Tour de France wielershirt 2015 3 november 2015

Tinkoff -wielerploeg -logo

Het Italiaanse merk Sportful heeft voor het Russische wielerteam Tinkoff-Saxo een speciaal nieuw wielershirt ontworpen voor de Ronde van Frankrijk. Er is voor het team voor een ander fietsshirt gekozen voor de Tour de France omdat het 'gewone' wielershirt te veel lijkt op de gele trui. Vorig jaar had het Tinkoff-Saxo team het wielershirt ook al iets veranderd, toen werd het geel vervangen voor een felgroene kleur. Ook dit keer heeft het team samen met Sportful gekozen voor een fluoriserende kleur.

Tinkoff-Saxo Tour de France wielershirt 2015

In de voorbereding op het nieuwe seizoen in Gran Canaria werd er al getraind in een wielertenue met camouflage kleuren. En volgens kledingsponsor Sportful is het camouflage patroon erg populair onder de Tinkoff-Saxo supporters. Ook de renners, waaronder Contador zijn erg te spreken over dit speciale Tour de France fietsshirt. Het onderste gedeelte van het wielershirt is voorzien van het grijze en gele camouflage patroon. Daarnaast heeft ook het broekje dit patroon aan de voorkant. Het blauwe van de Saxo Bank is nog te zien op de achterkant van het fietsshirt en op de zijkanten van het koersbroekje. Terwijl het camouflage patroon ooit is bedacht om minder zichtbaar te zijn, springt dit wielershirt in het oog. En zeker de fluoriserende kleuren zorgen voor een fris uiterlijk van het speciale Tour de France fietsshirt en broek.

Tinkoff-Saxo Tour de France wielershirt 2015 kopen

Het Tinkoff-Saxo camouflage Tour de France 2015 wielershirt is te koop via bobshop.com. Klik hier om het Tinkoff-Saxo fietsshirts 2015 te kopen. Naast het shirt zijn ook hele sets en fietsbroekjes te koop. Het wielershirt is te koop vanaf €74,95

Tinkoff -saxo (1)

 

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook