Astana Pro Team wielershirt 2015 30 oktober 2015

Astana

De Kazachse wielerploeg heeft met Italiaans kledingsponsor MOA Sport het wielershirt 2015 bekend gemaakt. In dit wielrenshirt zal Astana onder andere de belangrijke rondes van Italië en Frankrijk rijden en natuurlijk de dagklassiekers zoals bijvoorbeeld Milan-San Remo. Astana wordt gefinancierd door enkele Kazachse staatsbedrijven en is vernoemd naar de hoofdstad. De ploeg bestaat sinds 2004 en is de opvolger van de ONCE-ploeg. Het wielerseizoen 2014 was voor Astana een bijzonder succesvol jaar. Astana wist 24 zeges te halen waaronder etappes in de Rondes van Italië, Frankrijk en Spanje. Onder andere de Italianen Fabio Aru en Vincenzo Nibali zorgden voor deze ritzeges. Het hoogtepunt was de Ronde van Frankrijk. Nibali won 4 etappes en het eindklassement. Voor 2015 heeft Astana de licentie voor de UCI World Tour ontvangen. Enkele bekende renners uit het Astana Pro Team zijn Nibali, Aru en Nederlander Westra.

Astana Pro Team koerstrui 2015

Het Astana Pro Team wielershirt voor 2015 is lichtblauw met geel. Het teamshirt is gebaseerd op de kleuren van de Kazachstaanse vlag. De lichtblauwe kleur staat voor vrijheid. Op de achterkant van het shirt is een watermerk patroon te zien. Dit patroon beeldt de kunst en cultuur van Kazachstan uit. De achterkant is traditioneel voorzien van drie handige zakken. Ook staat hier de tekst Astana groot in het blauw met daaronder een gele streep. Deze donkerblauwe tekst van het team is ook op de voorkant terug te vinden. Daarboven is er plaats gemaakt voor kledingsponsor MOA en Specialized. Het Astana wielershirt 2015 heeft een gele kraag. Het Astana wielrenshirt is verkrijgbaar in korte mouw met klein ritsje en in lange mouwen met volledige rits. De koersbroek heeft ook de Kazachstaanse kleuren (lichtblauw en geel) en heeft op de zijkant de donkerblauwe tekst Astana. Ook is het watermerk van de achterkant terug te vinden op de zijkant van de fietsbroek van Astana. De onderkant van het broekje heeft een gele baan.

Astana Pro Team wielershirt 2015 kopen

De Astana Pro Team wielertrui en koersbroek van 2015 zijn te koop via de online shop van bobshop.com. Het wielershirt van Astana is hier te koop vanaf €59,95. Ook is het tenue van Astana als set te koop.

Astana -team

 Bron: astanaproteam.kz/

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws