BMC Racing Team wielershirt 2015 2 november 2015

Bmc Logo

BMC Racing Team en kledingsponsor Pearl iZumi hebben het wielershirt voor 2015 officieel gelanceerd. BMC Racing Team is een Amerikaans-Zwitserse wielerploeg die sinds 2007 actief is in het wielrennen. BMC Switzerland AG is een fiets producent. BMC (Bicycle Manufacturing Company) ontwerpt, bouwt en distribueert wielerfietsen, mountain bikes en stadsfietsen. Ze zetten deze fietsen af in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Afrika, Australië, Oost-Azië en de Verenigde Arabische Emiraten. In het jaar 2014 won Philippe Gilbert de Amstel Gold Race en de Brabantse Pijl. Ook werd het team wereldkampioen op de ploegentijdrit in Pnferrada. Op het parcours van 57,1 kilomter was de Amerikaanse formatie de snelste, voor Orica-GreenEDGS en Omega Pharma-Quick Step. Enkele bekende renners uit het BMC Racing Team zijn Tejay van Garderen, Cadel Evens en Greg Van Avermaet.

BMC Racing Team wielershirts 2015

Het BMC Racing Team wielershirt voor 2015 is rood met zwart. Zo zijn er een aantal zwarte vlakken over het rode koersshirt. Op de borst en op de achterkant is ruimte gemaakt voor sponsor BMC Switzerland. Ook staat de naam BMC op de zijkant van het shirt en op het linker biesje en kraag. De biesjes en kraag zijn ook in het zwart. Aan de binnenkant van de kraag kledingsponsor Pearl iZumi. Ook op de achterkant staat van de kraag staat BMC.

BMC Racing Team koerstruien 2015 kopen

De BMC Racing Team wielershirts 2015 en koersbroeken zijn te koop via www.bobshop.com. Ook zijn de complete sets (jersey+shorts) en armstukken te koop. Het wielershirt van BMC is hier te koop vanaf €79,95. Een compleet BMC Racing Team Elite LTD set 2015 is te bestellen vanaf €194.95

Bmc -racing -team -switzerland

Bron: bmc-switzerland.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws