Cannondale-Garmin wielershirt 2015 3 november 2015

Cannondale -logo

Team Cannondale-Garmin is een Amerikaanse wielerploeg. De ploeg is in 2003 opgericht en rijdt sinds 2009 in de UCI World Tour. Samen met kledingsponsor New Balance heeft de wielerploeg de fietsshirts voor 2015 bekend gemaakt. Cannondale is een Amerikaans merk van mountainbikes en racefietsen en Garmin is één van de grootste fabrikanten van gps-artikelen. De apparaten worden gebruikt voor de auto, fiets, luchtvaart of boot. Team Garmin heeft een streng antidopingbeleid, waar de ploeg ieder jaar veel geld aan uitgeeft. Zo ondergaat een renner zo'n vijftig bloed- en urinetesten per jaar die grondig worden gecontroleerd op doping. Bekende wielrenners uit team Cannondale-Garmin zijn de Ier Daniel Martin, Andrew Talansky en de Nederlander Sebastian Langeveld.

Cannondale-Garmin fietsshirt 2015

Het wielershirt 2015 van Cannondale-Garmin is limoen groen met zwart. Op de voor- en achterkant het argyle patroon (ruiten). Het limoen groen van Cannondale en het ruiten-patroon van Garmin geven het Cannondale-Garmin wielershirt een fris uiterlijk. De kledingsponsor heeft beide kenmerken van de sponsors mooi weten samen te voegen in dit fietsshirt van de Amerikaanse wielerploeg. Een gedeelte van de mouwen en de biesjes zijn in het groen. Dit groene gedeelte loopt door op de rug. Driedelige zaken op de rug. Ook het koersbroekje heeft veranderingen ondergaan. Het broekje is aerodynamischer en comfortabeler.

Cannondale-Garmin wielershirt 2015 kopen

Het Cannondale-Garmin fietsshirt van 2015 en koersbroek zijn te koop via bobshop.com. Het Cannondale-Garmin shirt is hier te bestellen vanaf €74,95. Naast het wielershirt zijn er ook fietsjacks, koersbroeken en fietssokken van Cannondale-Garmin te bestellen.

Cannondale -garmin -wielershirt -2015

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook