Cofidis wielershirt 2015 19 november 2015

Logo -Pro -Cycling -Team

De Franse wielerploeg Cofidis heeft samen met kledingsponsor Nalini het wielershirt voor 2015 bekend gemaakt. Cofidis is een Franse wielerploeg en bestaat sinds 1997. De Sponsor Cofidis is een Franse kredietbank die deel uitmaakt van de Otto Group. Van 2005 tot 2009 was de ploeg een UCI ProTour-team en vanaf 2010 komt het uit de UCI Continental Tour. Bekende (oud)renners van de Cofidis wielerploeg zijn Lance Armstrong, David Millar, David Moncoutie en Bradley Wiggins. De Nederlanders Michiel Elijzen en Mathieu Heijboer reden in 2007 win de Franse wielerploeg. In 2014 reed de ploeg mee in de Tour de France. Luis Angel Mate had het beste eindresultaat namens de Cofidis ploeg, hij werd uiteindelijk 31e.

Cofidis fietsshirt 2015

Het Cofidis wielershirt voor 2015 heeft de voor Cofidis bekende rode kleur. Ten opzicht van het shirt van 2014 is het koersshirt nog iets roder geworden. Het overwegende rode koersshirt heeft verder witte en gele accenten. Het logo van de Franse hoofdsponsor Cofidis (de zon) heeft uiteraard een gele kleur. De zon logo op het Cofidis shirt schijnt op de borst. De biesjes hebben een witte kleur. Deze witte kleur loopt door tot de oksel en verder in een baan naar beneden. Op de linkerborst staat de naam van de kledingsponsor Nalini. Op de linkerborst Orbea. Orbea is de fietsfabrikant van Cofidis. Op de achterkant ook het gele logo van Cofidis en subsponsor selle Italia. Uiteraard heeft het Cofidis wielershirt ook een driedelige zak op de rug. Onder andere de volgende renners zullen in 2015 in dit wielershirt koersen, Nacer Bouhanni, Jonas Ahlstrand en Steve Chainel.

Cofidis koerstrui 2015 kopen

Het Cofidis wielershirt 2015 is te koop via bobshop.com. Klik hier om het Cofidis fietsshirt te kopen. Het shirt met korte mouwen is te koop vanaf €59,95. Daarnaast zijn ook het Cofidis wielershirt met lange mouwen en het koersbroekje te koop.

Cofidis -koersshirt -2015

Bron: equipe-cofidis.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws