Etixx-QuickStep wielershirt 2015 5 november 2015

Etixx Quick Step

Kledingsponsor Vermarc heeft samen met de Belgische wielerploeg Etixx-Quick Step het nieuwe fietsshirt officieel gelanceerd. Quick Step werd in 2003 hoofdsponsor van het team. Voor 2003 was het co-sponsor van de Mapei-ploeg. De wielerploeg heette van 2012 tot en met 2014 Omega Pharma-Quick Step. Vanaf het jaar 2015 krijgt de ploeg de naam Etixx-Quick Step. Etixx is een merk sportvoeding en voedingssupplementen van Omega Pharma. Quick Step is een merknaam van laminaat en parket en wordt geproduceerd door Unilin. Het team richt zich op rittenkoersen, klassiekers, eendagswedstrijden en sprints, met renners als Niki Terpstra, Tony Martin, Mark Cavendish en Tom Boonen. Tijdens de Tour de France in 2014 won Tony Martin twee etappes.

Etixx-QuickStep fietsshirt 2015

Naast de naamsverandering van Omega Pharma-Quick Step naar Etixx-Quick Step is er betreffende het wielershirt 2015 niet veel veranderd. De onderkant heeft een lichtblauwe kleur gekregen ten opzichte van het 2014 fietsshirt. Vermarc heeft de basis zwart, wit en blauw gelaten. De plek waar de sponsors op zijn gezet is in het wit. De witte strook is goed te zien in alle kleuren van het peloton. De kraag heeft dezelfde lichtblauwe kleur als de onderkant. De biesjes zijn in het wit. Speciaal voor sprinter Cavendish heeft deze ook de regenboog kleuren gekregen. De achterkant is voorzien van een driedelige zak. Ook staat er in de kraag aan de achterkant het oprichtingsjaar 2003. Het Etixx-QuickStep koersbroekje is in het zwart.

Het Etixx-QuickStep wielertruitje 2015 kopen

Het Etixx-QuickStep fietsshirt 2015 is te koop via bobshop.com. Klik hier om het Etixx-QuickStep shirt te kopen. Ook is op deze shop het fietsbroekje of gehele tenue van de Belgische wielerploeg te koop. Het wielershirt is te bestellen vanaf €66,95.

Etixx -quickstep -wielershirts

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook