Etixx Quickstep wielershirt 2016 8 december 2015

Etixx Quick Step

Het Etixx-Quickstep wielerteam heeft samen met kledingsponsor Vermarc het nieuwe fietsshirt voor 2016 officieel gelanceerd. Patrick Lefevere, team manager van de Belgische ploeg, is erg trots om het nieuwe Etixx-Quickstep tenue te presenteren. Het lanceren van het nieuwe fietsshirt is een belangrijk ritueel voor het team, het is het uniform welke de renners tijdens de koersen in 2016 zullen dragen. Nieuwkomer Marcel Kittel staat model in het nieuwe shirt en Kittel noemt het design elegant en modern, en gemakkelijk te zien in het peloton. Volgens Kittel heeft kledingsponsor Vermarc goed werk afgeleverd. Kittel hoopt het wielershirt van Etixx Quickstep vaak te laten zien op het podium. Kittel komt over van Giant-Alpecin en naast Kittel komen onder andere Dan Martin, Bob Jungels en Maximiliano Richeze ook naar de Belgische ploeg. Sinds 2003 is Quickstep hoofdsponsor van het team en sinds 2015 is de naam Etixx er ook bijgekomen.

Etixx Quickstep fietsshirt 2016

Het Etixx Quickstep wielershirt 2016 heeft ten opzichte van het shirt van 2015 een aantal veranderingen ondergaan. Kledingsponsor heeft een fietsshirt geproduceerd in de kleuren zwart en donkerblauw. Het design van het shirt is hetzelfde, alleen de lichtblauwe kleur is verwijderd van het fietsshirt. De nieuwe co-sponsor Lidl zorgt met het geel voor het enige beetje kleur op de schouders en de achterkant. De kraag, schouders en de mouwen zijn in het zwart, de biesjes in het wit. De bovenkant is blauw met daaronder een zwarte en witte horizontale baan. De onderkant van het wielershirt is zwart met dunne blauwe verticale strepen. Op de borst staan de sponsor Etixx en Quick-Step. De achterkant heeft dezelfde kleuren en natuurlijk een driedelige zak. Het koersbroekje is blauw met aan de onderkant een zwarte baan. Op de achterkant de nieuwe co-sponsor Lidl.

Het Etixx-QuickStep wielertruitje 2015 kopen

Wil je het Etixx-Quickstep wielershirt 2016 kopen? Het Etixx Quickstep shirt zal begin 2016 te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Etixx-Quickstep wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en koersbroeken te koop.

Etixx -quickstep -2016-shirt

 

Etixx -quick -step -2016-shirt

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook