FDJ Cycling Team wielershirt 2015 10 november 2015

Logo -fdj

De Franse wielerploeg FDJ Cycling Team heeft samen met kledingsponsor B'Twin het wielershirt voor 2015 gelanceerd. Naast het wielershirt is ook de kleur van het koersbroekje bekend gemaakt. FDJ is een Franse wielerploeg, gesponsord door het Franse bedrijf La Française des Jeux, dat diverse kansspellen aanbiedt. De ploeg is sinds 1997 actief. FDJ is een van de kleinere teams in de competitie en de meeste renners komen uit Frankrijk. De bekendere renners waren vaak buitenlanders zoals Bradley McGee, Philippe Gilbert en Baden Cooke. Voor de Franse wielerploeg is de Tour de France uiteraard de belangrijkste koers. Bekende renners op dit moment zijn Jussi Veikkanen en Thibaut Pinot. In 2014 won Pinot het Jongerenklassement van de Ronde van Frankrijk en werd uiteindelijk derde in het algemeen klassement.

FDJ fietsshirt 2015

Het FDJ koersshirt 2015 heeft in vergelijking met het shirt van 2014 dezelfde bekende Franse kleuren blauw, wit en rood. De opmaak van het shirt is echter wel veranderd. Het nieuwe shirt laat echt zien dat het team uit Frankrijk komt. De rechterkant heeft een blauw blok met de hoofdsponsor FDJ erin. Rechts een klein blok in het rood en daartussen een witte baan en loopt door naar de schouder. Achterop het shirt een klavertje vier (het logo van La Française des Jeux). Het klavertje vier moet het team een beetje geluk bezorgen. Ook met driedelige zak op de rug. Het wielertenue van FDJ is verrassend wit en een wit tenue ziet er strak uit zolang de zon schijnt. Op het moment dat het gaat regenen en er modder op het tenue komt, dan krijgt het tenue een ander gezicht. De biesjes zijn in het rood en de kraag is in het wit.

FDJ wielershirt 2015

Het FDJ fietsshirt 2015 is te koop via bobshop.com. Klik hier om het fietsshirt van de Franse wielerploeg FDJ te kopen. Naast het shirt is ook het koersbroekje te koop in het wit. Naast de witte broek is er ook een blauwe variant. Het FDJ wielershirt 2015 is er in lange en korte mouwen.

FDJ-wielershirt -2015

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws