IAM Cycling wielershirt 2015 9 november 2015

IAM_Cycling _logo

De Zwitserse wielerploeg IAM Cycling heeft samen met kledingsponsor Cuore de koerstrui voor 2015 bekend gemaakt. IAM Cycling is een Zwitserse wielerploeg die vanaf 2013 als wielerploeg deelneemt aan wielerwedstrijden. IAM Funds is een Zwitserse beleggingsfonds en bestaat uit 7 onderliggende fondsen waar beleggers in kunnen investeren. Sinds 2015 rijdt de ploeg in de UCI World Tour. In 2014 deed de wielerploeg voor het eerst mee aan één van de grote 3 rondes, namelijk de Ronde van Frankrijk. De hoogste klassering was voor Marcel Wyss met een 32e notering. Daarna reed IAM Cycling nog mee met de Ronde van Spanje. Hierin werd Vicente Reynes uiteindelijk 61e. Enkele bekende renners uit de IAM Cycling stal zijn Vicente Reynes, Jérôme Pineau en Sylvain Chavanel.

IAM Cycling koerstrui 2015

Het IAM Cycling wielershirt 2015 heeft ten opzichte van vorig jaar minimale veranderingen ondergaan. Het IAM Cycling shirt is voornamelijk donkerblauw met op de borst een horizontale baan. De baan is rechts in het rood en links in het wit. In het midden is een gedeelte van de Zwitserse vlag te zien. In het wit de naam van de hoofdsponsor IAM Funds. Daarboven staan de namen scott en kledingsponsor Cuore. De linkerbies is in het wit en de rechterbies is rood. Achterop ook de naam van de sponsor en natuurlijk een driedelige zak. De wielerploeg wilde eerst de namen van de renners onder IAM zetten. Bijvoorbeeld IAM Clement, echter is dit niet goedgekeurd door de UCI. Volgens de regels van de UCI mogen de wielershirts niet gepersonoliseerd worden.

IAM Cycling wielershirt 2015 kopen

Het IAM Cycling wielershirt 2015 is te koop bij bobshop.com. Klik hier om het IAM Cycling fietsshirt te kopen. Het shirt is te koop vanaf €74,95. Naast het wielershirt is ook het koersbroekje van de Zwitserse wielerploeg te koop.

IAM-Cycling -wielershirts

Bron: iamcycling.ch

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws