IAM Cycling wielershirt 2016 10 december 2015

IAM_Cycling _logo

Het jaar 2016 zal het tweede jaar van de Zwitserse ploeg zijn in de WorldTour. De voorbereidingen zijn in volle gang en het IAM Cycling wielershirt 2016 is officieel bekend gemaakt door de wielerploeg en kledingsponsor Cuore. In 2015 was het fietsshirt overwegend donkerblauw, het wielershirt voor 2016 is voornamelijk wit. Het IAM Cycling wielershirt wordt gezien als neoklassiek. Het jaar 2015 is voor het team voorbij en alle ogen zijn gericht op 2016. Tijdens de Tour de France 2015 eindigde Mathias Frank op een 8e plaats in het algemeen klassement. De ambities van het team zijn hoog en de ploeg wil echt mee doen om de prijzen en meer zichtbaar zijn tijdens de koersen.

IAM Cycling fietsshirt 2016

Het IAM Cycling fietsshirt 2016 heeft ten opzichte van vorig jaar een grote verandering ondergaan. Het wielershirt is overwegend wit met rode en blauwe accenten. De kraag is in het rood (met het IAM logo erin geschreven), evenals de rechtermouw. De linkermouw is navy kleurig. Op de borst zijn ook de kleuren rood en navy terug te vinden. Het IAM logo is in het wit geschreven op het blauwe vlak. De co-sponsors Au Club Alpin, Scott, Cuore, en de UCI WorldTour logo's staan erboven vermeld. Op de achterkant staan de naam van de wielrenner van team IAM Cycling. Deze staat in het wit op een rood vlak. Daaronder is een groot wit vlak te vinden met de naam IAM Cycling. Het wielershirt is geinspireerd door neoclassisme. Op twitter werd het shirt bekend gemaakt onder #neoclassic. De koersbroek is nog steeds donkerblauw. In het witte wielershirt zal de ploeg moeten uitkijken tijdens regenachtige dagen.

Het IAM Cycling wielertruitje 2016 kopen

Wil je het IAM Cycling wielershirt 2016 kopen? Het IAM Cycling shirt zal begin 2016 te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de IAM Cycling wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en koersbroeken te koop.

IAM-Cycling -fietsshirt -2016

IAM-Cycling -2016-fietsshirt

Bron: cyclingnews.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws