Katusha fietsshirt 2016 7 januari 2016

Team _Katusha _logo .svg

Wielerploeg Katusha heeft het wielershirt voor 2016 officieel gelanceerd. De wielrenners in de Russische ploeg zullen er ten opzichte van 2015 compleet anders uit zien. Met een nieuwe uitstraling wil de Russische ploeg aan het einde van 2016 de beste wielerploeg zijn. In 2015 werd de ploeg tweede met een aantal punten achter nummer 1 Movistar. Het team weet dat ze zich moeten verbeteren in het tijdrijden en daar wordt volgens manager Viacheslav Ekimov hard aan gewerkt. Het Katusha team zal dit moeten doen met onder andere Belkov, Kristoff, Rodriguez en de Belg Van den Broeck. Het motto van team Katusha is 'race to win'.

Katusha wielershirt 2016

Het Katusche wielershirt 2016 heeft in vergelijking met het fietsshirt uit 2015 een complete metamorfose ondergaan. De kleuren wit, rood en blauw zijn veranderd in een compleet rood wielertenue. En op de voorkant staat een grote witte K logo op de borst. Mede door de grote witte K zullen de renners goed zichtbaar zijn. Daarnaast heeft het Katusha koersbroekje een donkerrode kleur. De reden van de verandering is dat de Russische wielerploeg een meer internationale uitstraling wil hebben. Boven de witte K staat de naam Katusha. Ook is deze witte K op de mouwen terug te vinden. De biesjes zijn in het wit met de naam Canyon in het zwart. Canyon staat ook in het wit op de kraag. Op de achterkant staat ook een grote witte K. Uiteraard ook met driedelige zak. De donkerrode fietsbroek heeft aan de onderkant een witte baan.

Het Katusha fietsshirt 2016 kopen

Wil je het Katusha wielershirt 2016 kopen? Het Katusha shirt zal in maart te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Katusha wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en koersbroeken te koop.

Katusha -fietsshirt -2016

Katusha -wielershirt (1)

Bron: cyclingnews.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws