Katusha wielershirt 2015 9 november 2015

Team _Katusha _logo .svg

De Russische wielerploeg Team Katjoesja (Katusha) heeft samen met kledingsponsor OW (one way) de wielrenshirts voor 2015 officieel gelanceerd. De Russische wielerploeg ontstond uit het voormalige Tinkoff Credit Systems en komt vanaf het seizoen 2009 uit in de Pro-Tour van de UCI. Het team is vernoemd naar de Katjoesja raketten, die gebruikt werden door de Sovjet-Unie in de tweede wereldoorlog. Katusha wordt gesponsord door de grote Russische bedrijven Rostechnologii (staatsbedrijf voor highteachapperatuur), Gazprom (aardgas), Itera (aardgas). De opleidingsploeg van Katusha heet Itera-Katusha. Enkele bekende namen uit Team Katusha zijn Alexander Kristoff, Simon Spilak en Joaquim Rodríguez.

Katusha fietsshirt 2015

Het Katusha fietsshirt 2015 heeft ten opzichte van het shirt uit 2014 een aantal veranderingen ondergaan. In 2014 was het Katjoesja wielershirt wit met rode mouwen en enkele zwarte accenten. Het Katusha 2015 wielershirt heeft aan de onderkant een rode print van de toren van het Kremlin van Moskou. De print is zowel op de voor- als de achterkant van het fietsshirt te zien. Het Kremlin van Moskou ligt aan het Rode Plein. Boven deze print lopen gekleurde stroken gebogen omhoog. In de kleuren lichtblauw, rood, geel en donkerblauw. Ook zijn deze kleure terug te vinden op de mouwen. De biesjes en de kraag zijn in het zwart. Op de achterkant ook een driedelige zak. De koersbroek van Katusha is in het rood.

Katusha koerstrui 2015 kopen

Het Katusha wielershirt 2015 is met lange- en korte mouwen te koop via bobshop.com. Klik hier om de Katusha koerstrui te kopen. Het shirt is te koop vanaf €59,95. Ook is het fietsbroekje en de gehele Katusha set te koop.

Katusha -wielershirt -2015

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws