Lampre-Merida fietsshirt 2015 9 november 2015

Lampre -Merida -Team -logo (1)

De Italiaanse (ProTour)wielerploeg Lampre-Merida heeft samen met kledingsponsor Champion System het nieuwe wielershirt voor 2015 bekend gemaakt. De wielerploeg wordt gesponsord door de Italiaanse staalfabrikant Lampre. Het bedrijf is vanaf 1992 actief in de wielersport als hoofdsponsor. In 1995 stapte Lampre uit de wielersport, maar keerde in 1999 terug als hoofdsponsor van een wielerploeg met Daikin als cosponsor. In 2004 fuseerde het team met Saeco. En vanaf 2013 is Merida de cosponsor van de wielerploeg. Merida is een Taiwanese fabrikant van fietsen en toebehoren. Merida ontwerpt en produceert verschillende typen fietsen, zoals stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen. Enkele bekende wielrenners uit team Lampre-Merida zijn Filippo Pozzato, Rui Costa en Sasha Modolo.

Lampre-Merida wielershirt 2015

Het Lampre-Merida wielershirt 2015 heeft veel weg van het fietsshirt van 2014. Het wielerteam heeft vastgehouden aan het herkenbare roze en donkerblauw. Als accent heeft het shirt de kleur groen. De bovenkant en de kraag van het wielerhirt van Lampre-Merida is in het roze. Deze roze kleur zorgt ervoor dat de renners goed te zien zijn in alle kleuren van het peloton. De onderkant van het fietsshirt heeft een navy kleur. De biesjes en een strook onder de linkeroksel heeft de groene kleur. Op de borst is er ruimte voor hoofdsponsor Lampre en cosponsor Merida. Daarboven kleinere sponsoren zoals Fred Mello, Lamital, Lamfer, Roth en Champion System. Onder Lampre een roze streep en onder Merida een groene streep. Op de achterkant ook de hoofdsponsors en een driedelige zak.

Lampre-Merida wielershirt 2015 kopen

Het Lampre-Merida fietsshirt 2015 is met lange en korte mouwen te koop via bobshop.com. Klik hier om het Lampre-Merida shirt te kopen. Naast het wielershirt zijn ook koersbroeken, handschoenen en hele sets te koop. Het wielershirt van Lampre-Merida is te koop vanaf €74,95.

Lampre -merida -fietsshirt -2015

Bron: teamlampremerida.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws