Lotto-Jumbo wielershirt 2015 6 november 2015

Team _Lotto NL-Jumbo _logo

Team LottoNL-Jumbo is een Nederlandse wielerploeg en heeft als ploeg toegang tot alle wedstrijden van UCI World Tour. LottoNL is een Nederlandse loterijvorm. Jumbo is een supermarktketen in Nederland. Lotto-Jumbo heeft samen met kledingsponsor Santini het nieuwe wielershirt 2015 bekend gemaakt. Lotto-Jumbo is de opvolger van het Amerikaanse Belkin. Belkin is in totaal één jaar hoofdsponsor geweest van de ploeg. Daarvoor was de Rabobank sponsor van de fietsploeg en werd de ploeg opgericht in 1996. Na afloop van het seizoen 2012 beëindigde Rabobank de sponsoring van de professionele herenploeg. Per 1 januari heeft de ploeg Team Lotto NL-Jumbo. De wielerploeg Team LottoNL-Jumbo zal veel samenwerken met de schaatsploeg. Het is de bedoeling om kennis met elkaar te delen. In 2014 won de (Belkin) ploeg door Lars Boom de 5e etappe in de Ronde van Frankrijk. Laurens ten Dam en Bauke Mollema werden 9e en 10e tijdens de Tour van 2014. Enkele bekende namen uit de wielerploeg zijn Laurens ten Dam, Robert Gesink en Bram Tankink.

Lotto-Jumbo fietsshirt 2015

Naast de naamsverandering van Belkin naar LottoNL-Jumbo heeft ook het fietsshirt voor 2015 een metamorfose ondergaan. Het groen met zwarte tenue is veranderd naar geel met zwart. De bovenkant is geel met wit en daarop de sponsor Lotto met de bekende Lotto-balletjes. De onderkant is zwart met de naam Jumbo in het geel. Ook de kraag en de biesjes zijn in het geel. Aan de binnenkant van de kraag staat het motto van het team, Ride the Future. Het geel met zwarte Lotto-Jumbo shirt is goedgekeurd door de UCI, aangezien de bovenkant geel was werd hier nog aan getwijfeld. Op de achterkant een driedelige zak.

Het Lotto-Jumbo wielershirt 2015 kopen

Het Lotto-Jumbo wielershirt voor 2015 is te koop via bobshop.com. Klik hier om het LottoNL-Jumbo tenue 2015 te kopen. Het shirt is te koop vanaf €74,95. Het fietsshirt is te koop met korte en met lange mouwen. Ook is het fietsbroekje van Lotto-Jumbo te koop.

Lotto -jumbo -wielershirts -2015Bron: cyclingnews.com

 

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook