Lotto-Soudal wielershirt 2015 5 november 2015

Lotto -Soudal -logo

De Lotto Soudal wielerploeg heeft samen met kledingsponsor Vermarc het nieuwe wielershirt gelanceerd. Het fietsshirt is op 5 december door Sinterklaas bekend gemaakt. Renner Stig Broeckx ontving het nieuwe tenue uit handen van de Sint. Soudal volgt Belisol op als co-sponsor van de Belgische Lottoploeg. De groep Soudal is een Belgische fabrikant van siliconen, stopverf, polyurethaan-schuim, lijmen en vochtweringsproducten in de bouwsector. Lotto Soudal is een Belgische wielerploeg die sinds 1985 bestaat. Lotto is bekend in de wielersponsoring welke begon in 1985, sinds 1985 prijkten er meerdere namen van cosponsors op de truitjes.Bekende renners uit team Lotto Soudal zijn Andre Greipel, Jurgen Van Den Broeck, Tony Gallopin, Jurgen Roelandts, Jelle Vanendert en Tim Wellens.

Lotto-Soudal wielertenue 2015

Kledingsponsor Vermerc heeft voor het Lotto Soudal wielershirt 2015 ten opzichte van 2014 weinig veranderingen doorgevoerd. Het fietsshirt is overwegend rood met in het midden een wit vlak. In het witte vlak staan de namen van de sponsors Lotto en Soudal. Onder de oksels loopt een witte baan naar beneden met daarop ook de sponsors. De rechtermouw bevat de vlak van België. Op de achterkant een 3-delige zak. Ook hier is de Belgische vlag te zien in een verticale baan, met daarnaast de tekst 'live your dream'. Het Lotto-Soudal wielershirt heeft een echte retro-uitstraling. Het Lotto Soudal koersbroekje is zwart met op de linkerbeen de vlag van België.

Het Lotto-Soudal wielershirt 2015 kopen

Het Lotto-Soudal wielertruitje 2015 is te koop via bobshop.com. Klik hier om het Lotto-Soudal shirt te kopen. Naast het wielershirt is ook het koersbroekje te koop. Het fietsshirt is te koop vanaf €66,95.

Lotto -soudal -fietsshirts

Bron: lottosoudal.be

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws