Movistar fietsshirt 2016 26 november 2015

Movistar -logo

Wielerploeg Movistar heeft als eerste ploeg de nieuwe wielerkleding voor 2016 bekend gemaakt. Samen met de Schotse kledingsponsor Endura is het Movistar wielershirt 2016 gelanceerd. De Colombiaanse teamleider Nairo Quintana staat model in het nieuwe Movistar wielertenue. Via Twitter heeft de Spaanse wielerploeg de wielerwereld de nieuwe kleding laten zien. Over het jaar 2015 was Movistar de beste ploeg. En leider van Quintana zal zich waarschijnlijk weer richten op de Tour de France en de Vuelta. Dit zal de Colombiaan onder andere moeten doen met Valverde, Visconti en de Italiaanse tijdrijder Adriano Malori. Nieuw in team Movistar zijn Betancur, Moreno en Oliviera.

Movistar wielershirt 2016

Het nieuwe Movistar wielershirt 2016 heeft enkele kleine veranderingen ondergaan. De kleuren van het Spaanse team blijven overwegend navy blauw en het logo van Movistar (M) in het groen. De groene M is terug te vinden op de voor- en achterkant van het fietsshirt en op de koersbroek. De M logo is groter dan op het wielershirt van 2015. Het logo gaat nu compleet over de borst van de renners van Movistar. Andere nieuwe details van het Movistar wielershirt zijn de witte biesjes en de witte drie-delige zak op de achterkant van het shirt. Ook staan de kledingsponsor Endura en fietsfabrikant Canyon op het koersshirt vermeld. Telefonica, het bedrijf achter Movistar, heeft een kleiner logo op de armen en het broekje. Met trost heeft het team het nieuwe UCI WorldTour logo op de schouder van het wielershirt geplaatst. De naam van de rijders en hun nationale vlag is te zien op de achterkant van de koerstrui.

Movistar fietsshirt 2016 kopen

Wil je het Movistar wielershirt 2016 kopen? Het Movistar shirt zal begin 2016 te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Movistar wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en koersbroeken te koop.

Movistar -shirt -2016

Movistar -fietsshirt -2016

Bron: cyclingnews.com

 

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws