Movistar wielershirt 2015 3 november 2015

Movistar -logo

Team Movistar heeft samen met kledingsporsor Endura het nieuwe wielershirt voor 2015 bekend gemaakt. Team Movistar is een Spaanse wielerploeg. Vanaf 2011 wordt het team gesponsord door telecomgigant Telefonica (telefoonaanbieder in Spanje). Het team neemt deel aan de UCI ProTour en is daarom verplicht in alle ProTour-wedstrijden uit te komen. De ploeg betaat uit bijna alleen maar Spaanse renners. De focus van het Spaanse team ligt vrijwel volledig op rittenkoersen. In 2014 kreeg Team Movistar de titel 'best team of 2014 UCI WordlTour. Enkele bekende renners uit Team Movistar zijn Nairo Quintana en Alejandro Valverde.

Movistar wielershirt 2015

Het Movistar fietsshirt voor 2015 heeft weinig tot geen veranderingen ondergaan ten opzichte van het wielershirt van 2014. Bij de onthulling van het Movistar wielershirt werd het bijna een wedstrijd 'zoek de verschillen'. Het enige verschil met vorig jaar is dat de felgroene lijntjes bij de mouwen en de kraag zijn weggelaten. Het fietsshirt voor 2015 is overwegend in het donkerblauw met het groen van hoofdsponsor Movistar op de voor-, achterkant en schouders. Op de achterkant uiteraard ook de 3-delige zak. Ondanks de minimale veranderingen neemt het niet weg dat het Movistar tenue er goed uit ziet. Schoon, ongecompliceerd en vooral, geen wit koersbroekje.

Moviestar wielershirt 2015 kopen

Het Moviestar koershirt 2015 is te koop via de online shop van bobshop.com. Klik hier om het donkerblauwe wielershirt 2015 van Movistar te kopen. Naast het wielershirt is ook het donkerblauwe koersbroekje te koop. Het Movistar wielershirt is te koop vanaf €69,95.

Team -movistar -2015-shirt

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws