Nieuwe Nederlandse wielerploeg gaat Orange Cycling Team heten 15 mei 2014

Orangecyclingteam _logo

Er bestaat een kans dat er de komende jaren een derde Nederlandse profwielerploeg op het hoogste niveau bij komt. Met de hulp van Michael Boogerd, Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel hoopt Michael Zijlaard een nieuwe Nederlandse ploeg te formeren die binnen enkele jaren op WorldTour-niveau moet uitkomen. De nieuwe wielerploeg heeft de projectnaam Orange Cycling Team meegekregen.

De ambities van de ploeg zijn duidelijk: "Naar onze mening liggen er in de huidige positieve beleving van het professionele wielrennen grote mogelijkheden en prachtige kansen voor een nieuw te formeren wielerploeg. Onze droom is om vanuit ons hart, onze passie, onze ervaring en onze professionaliteit een Nederlandse ‘no nonsens’ wielerploeg op te zetten, die in een paar jaar tijd kan uitgroeien tot een toonaangevende profploeg."

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

  • Ton Jansen

    Leuk initiatief en wilde meteen een orange cycling team fietsshirt kopen maar dat lukt me niet. Via de advertentie op deze webpagina kom ik bij een webshop(36) waar niets te vinden is. Jammer.

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws