Ode aan de gele trui van Joop Zoetemelk 30 oktober 2015

Team _Lotto NL-Jumbo _logo

Deze zomer is het precies 35 jaar geleden dat de legendarische fietsheld Joop Zoetemelk in zijn gele trui op de Champs-Élysées over de finish ging. Jumbo Supermarkten, trotse sponsor van wielerploeg Team LottoNL-Jumbo, grijpt dit moment aan om heel Nederland te laten weten dat in iedereen een kampioen schuilt, van een kampioen barbecueën tot een kampioen banden plakken. Om dat gevoel compleet te maken, kunnen klanten bij Jumbo vanaf woensdag 17 juni sparen voor het Limited Edition Retro shirt: een ode aan de kampioenstrui van Zoetemelk.

Samen met Joop Zoetemelk gaat Jumbo de komende weken heel Nederland duidelijk maken dat iedereen wel ergens kampioen in is. “We kunnen niet allemaal een profwielrenner zijn, maar iedereen blinkt wel ergens in uit. De één wint altijd van z’n vrienden bij een potje tafeltennis, de ander is een kampioen in het vinden van de goedkoopste vliegtickets en weer een ander vindt zichzelf de allerbeste in barbecueën,” zegt Matthijs Moeken, directeur Marketing van Jumbo. “Dat positieve kampioensgevoel gaan we overbrengen op al onze klanten, compleet met een gele trui waarmee ook in de wielerwedstrijd een winnaar wordt geëerd. In die trui moedig je deze zomer de Nederlandse wielrenners aan, maar laat je ook aan je vrienden zien dat er in jou een kampioen schuil gaat.”

Limited Edition Retro shirt

Voor alle kampioenen in Nederland liet Jumbo een Limited Edition Retro shirt ontwerpen. Het is een ode aan de gele trui van Zoetemelk geworden: een fietstrui met de traditionele zakken op de rug. Ook is het shirt voorzien van de handtekening van Zoetemelk.

Marktplaats-advertentie

Vorige week ontstond commotie toen Joop Zoetemelk één van zijn gele truien op Markplaats zette. “Ik ben overweldigd door de vele enthousiaste reacties op de advertentie. Het waren er meer dan duizend,” aldus Zoetemelk. “Maar, voor de goede orde, ik zal mijn kampioenstrui nooit verkopen. Juist daarom is het zo leuk dat iedereen zijn eigen gele trui kan bemachtigen bij Jumbo”.

Lees meer over de actie op de website van Jumbo Supermarkten.

Zoetemelk -jumbo

 

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

  • Maksfut

    downloads Music For DJ's http://0daymusic.org/premium.php Private Music/Albums/mp3 FTP 1990-2018: Plan A: 20 EUR - 200GB - 30 Days Plan B: 45 EUR - 600GB - 90 Days Plan C: 80 EUR - 1500GB - 180 Days

Reacties/Reageren via Facebook