Orica-GreenEdge fietsshirt 2015 3 november 2015

Orica -Green Edge -logo

Het nieuwe wielershirt voor het jaar 2015 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Craft en wielerploeg Orica-GreenEdge. Wielerploeg Orica-GreenEdge is een Australische ploeg en maakt sinds 2012 deel uit van de UCI World Tour. Op 1 mei 2012 werd Orica gepresenteerd als hoofdsponsor. Orica is een Australisch bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met activiteiten en producten in verband met chemie en mijnbouw. Sinds 2014 wordt de kleding van Orica-GreenEdge gefabriceerd door Craft. Voor 2014 was Santini hier verantwoordelijk voor. De kleding van Craft wordt door de wielerploeg gezien als een innovatief bedrijf en door kleine aanpassingen aan de kleding kan dit net voor dat kleine beetje extra zorgen. Zeker als een team wil groeien kunnen alle beetjes helpen in de ontwikkeling. Zowel Craft als team Orica-GreenEdge zijn ambiteus. Enkele bekende wielrenners uit het team van Orica GreenEdge zijn de Nederlander Pieter Weening, Michael Matthews en Esteban Chaves.

Orica-GreenEdge wielertrui 2015


Het Orica-GreenEdge wielershirt is gebaseerd op de wielertrui van Radioshack Leopard Trek. Het nieuwe wielershirt heeft dezelfde basiskleuren als in 2014. Het shirt is aan de bovenkant wit en aan de onderkant navy-blauw. Door het midden lopen twee horizontale groene banen. De kraag en de biesjes hebben dezelfde groene kleur als de diagonale strepen. Op de achterkant ook een 3-delige zak. Het witte in het wielershirt zal zeker helpen tijdens de warme etappes in Frankrijk en bijvoorbeeld Australië. Op regenachtige dagen zal dit wielershirt er heel anders uitzien. Door de 3 Britten in het Orica-GreenEdge team zal het shirt zeker in Groot-Brittanië erg populair zijn.

Orica-GreenEdge wielershirt 2015 kopen

Het Orica-GreenEdge wielershirt 2015 is te koop via bobshop.com. Klik hier om het Orica-GreenEdge wielershirt te kopen. Naast het shirt is ook het fiestbroekje en het volledige set te koop.

Orica -greenedge

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws