Team Sky fietsshirt 2016 11 december 2015

Team -sky

Team Sky heeft het wielershirt voor 2016 samen met kledingsponsor Rapha vandaag officieel bekend gemaakt. De hele week worden er al details onthuld door het Britse team en renner Chris Froome. Ten opzichte van vorig jaar zijn er een aantal kleine accenten veranderd. Het seizoen 2015 kende voor Team Sky een succesvol begin. Chris Froome won voor de tweede keer in zijn carrière het Critérium du Dauphiné. Later in 2015 won hij zowel het eindklassement als het bergklassement van de Ronde van Frankrijk. Onder andere Chris Froome, Wout Poels en Ian Boswell zullen in het wielerseizoen 2016 dit Team Sky fietsshirt dragen. Dit is het laatste jaar waarin kledingsponsor Rapha het wielershirt voor Team Sky produceert. Na 4 jaar stopt de samenwerking tussen Team Sky en kledingsponsor Rapha.

Team Sky wielershirt 2016

Het Team Sky wielershirt 2016 heeft ten opzichte van het shirt van 2015 enkele kleine veranderingen ondergaan. Het Team Sky wielertenue is overwegend zwart met enkele gekleurde details. Zo zijn de twee horizontale strepen op het midden van het fietsshirt lichtblauw en wit. De twee lijnen bevinden zich onder het witte Sky logo. De naam Sky is ook op de schouders terug te vinden. De linkermouw bevat een extra detail, deze heeft een lichtblauwe band. Ook de naam of bijnaam van de wielrenner zal op de mouw te zien zijn. Naast Sky wordt het team ook gesponsord door 21st Century Fox en Pinarello. 21st Centry Fox is ook op de zijkant van het wielertruitje terug te vinden. Naast het wielershirt is ook het koersbroekje zwart. Met in het wit de naam Sky en in het lichtblauw de naam van de kledingsponsor Rapha.

Het Team Sky fietsshirt 2016 kopen

Wil je het Team Sky wielershirt 2016 kopen? Het Team Sky shirt zal begin 2016 te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Team Sky wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en koersbroeken te koop.

Team -sky -fietsshirt -2016

Bron: cyclingnews.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws