Team Sky wielershirt 2015 2 november 2015

Team -sky

Het wielershirt van Team Sky pro cycling is officieel bekend gemaakt door de Britse wielerploeg en kledingsponsor Rapha. Team Sky is sinds 2010 actief in het wegwielrennen. Hoofdsponsor van het wielerteam is het Britse satelliettelevisienetwerk British Sky Broadcasting. Team Sky staat bekend als de meest innovatieve en stijlvolle wielerploeg. In 2012 lukte het BSkyB om met Brit Bradley Wiggins de Ronde van Frankrijk te winnen. Ze wilden dit binnen 5 jaar bereiken, maar het Britse team had er maar 3 jaar voor nodig. In 2014 eindigde kopman Chris Froome voor de tweede keer in zijn carrière als tweede in de Ronde van Spanje. De Tour de France eindigde voor Team Sky in een deceptie, Froome ging na enkele valpartijen naar huis en een beste 18e plek voor Nieve. Enkele bekende wielrenners in Team Sky zijn Chris Froome, Wout Poels en Richie Porte.

Team Sky wielershirts 2015

Kledingsponsor Rapha en Team Sky hebben de nieuwe wielershirts van 2015 bekend gemaakt. Naast de shirts van Team Sky is ook de koersbroek gelanceerd. De SKY shirts zijn beschikbaar in het zwart met een lichtblauwe baan op de mouw en in het blauw met een witte baan op de mouw. Op de borst staat de hoofdsponsor sky op de borst in het wit. Op de borst is ook plek gemaakt voor fietsfabrikant Pinarello en Jaguar. Beide koerstruitjes zijn ook uitgerust met een ademend en antibacterieel materiaal. Traditioneel hebben de wielershirts 3 zakken op de achterkant. De koersbroekjes zijn alleen beschikbaar in het zwart met een blauwe baan om de been.

Team Sky wieleroutfit kopen

De Team Sky wielershirts 2015 zijn te koop in de online shop van bobshop.com. Koop hier de wielershirts en het hele Team Sky set van onder andere Chris Froome en Wout Poels.

Team -sky -jerseys

Het zwarte en blauw wielershirt 2015 van Team Sky

 

Team -sky -wielershirt -2015

Elia Viviani wint namens Team Sky de sprint.

Bron: teamsky

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws