Tinkoff-Saxo wielershirt 2015 3 november 2015

Tinkoff -wielerploeg -logo

Het Tinkoff-Saxo wielershirt voor 2015 is gelanceerd door de Russische wielerploeg en kledingsponsor Sportful. De presentatie was in Moskou. Tinkoff-Saxo is een Russische wielerploeg die sinds 2009 gesponsord wordt door de Deense investeringsbank Saxo Bank en sinds 25 juni 2012 ook door Tinkoff Credit Systems (Russisch creditcardmaatschappij). Saxo Bank staat bekend als een ploeg die erg allround is. Op elk vlak heeft de ploeg wel een topper of sub-topper. Nadat Alberto Contador bij zijn terugkeer de Ronde van Spanje won, heeft Saxo Bank alle grote rondes gewonnen. Ivan Basso de Giro in 2006 en Carlos Sastra de Ronde van Frankrijk in 2008. Enkele bekende wielrenners uit team Tinkoff-Saxo zijn Alberto Contador, Ivan Basso en Peter Sagan.

Tinkoff-Saxo fietsshirt 2015

Het Tinkoff-Saxo wielershirt van 2015 lijkt erg veel op het shirt uit 2014. Het 2015 heeft iets meer de felgele kleur en iets minder blauw. Volgens Sporful zijn de renners nu zichtbaarder voor de fans en hun eigen teamgennoten. De kleding is gemaakt door het Italiaanse sportmerk Sportful en zal onder andere gedragen worden door de nieuwe aankopen Sagan en Basso. Voor Contador en zijn team zijn de felgele kleuren hetzelfde als in 2014. De linkerschouder van het wielershirt is blauw, dit is de kleur van Saxo Bank. Ook de rechtermouw aan de onderkant en de kraag heeft de blauwe kleur gekregen. Door deze kleurencombinatie is de wielerploeg in het peloton goed te herkennen. Op de rug een driedelige zak. Bij het felgele fietsshirt hoort een blauw met felgeel fietsbroekje.

Het Tinkoff-Saxo wielershirt 2015 kopen

Het Tinkoff-Saxo wielershirt voor 2015 is te koop via de online shop bobshop.com. Klik hier om het Tinkoff-Saxo fietsshirt te kopen. Het Tinkoff-Saxo koersshirt is te koop vanaf €74,95. Ook zijn op deze shop de koersbroeken te koop.

Team -2015-tinkoff -saxo

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook