Trek Factory Racing wielershirts 2015 2 november 2015

Trek -logo

Wielerploeg Trek Factory Racing heeft samen met kledingsponsor Bontragger het wielertenue voor 2015 bekend gemaakt. Trek Factory Racing is een Amerikaanse wielerploeg. Hiervoor heette het team RadioShack-Nissan-Trek. De ploeg werd in 2010 opgericht door de Luxemburgse zakenman Flavio Becca. Na RadioShack en Nisan besloten om het team niet meer te sponsoren werd op 26 juni 2013 bekend dat Trek vanaf 2014 door ging als hoofdsponsor. Trek Bicycle Corporation is de grootste fietsenproducent van de Verenigde Staten. Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. De naam Trek (tocht/reis) komt uit het Afrikaans en is afgeleid van het Nederlands. Bekende wielrenners uit team Trek zijn Bauke Mollema, Fabian Cancellara en Frank Schleck.

Trek Factory Racing wielershirt 2015

Het Trek Factory Racing wielershirt voor 2015 is mede mogelijk gemaakt door de fans. Het team heeft aan de fans gevraagd over hoe het wielershirt eruit moet komen te zien. De onderkant van het shirt is zwart met dunne witte verticale streepjes. De schouders en de mouwen zijn in het wit, zodat de renners van Trek goed te zien zijn in het peloton. De biesjes hebben een rode baan. Op de voor- en achterkant de naam van sponsor Trek Factory Racing. Op de achterkant zijn uiteraard ook de 3 opberzakken te vinden. Het 2015 koerstrui van Trek is snel, serieus, trots en klassiek. Vooral door de aanwijzingen van de fans is geprobeerd om het wielershirt van Trek zichtbaarder te maken in het peloton. Naast de onderkant van het wielrenshirt heeft ook het broekje de krijtstreep.

Trek Factory Racing wielrenshirt 2015 kopen

Het Trek Factory Racing wielershirt 2015 en Trek koersbroek zijn te koop via bobshop.com. Ook is een volledig tenue met wielershirt en broek te bestellen. Bestel hier het Trek wielershirt 2015. De Trek Factory Team koerstrui is te koop vanaf €79,95.

Trek -factory -racing -wielershirt (1)

Bron: trekfactoryracing.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook

Gerelateerd Nieuws