Trek-Segafredo wielershirt 2016 8 januari 2016

Trek -logo

Het Trek-Segafredo wielershirt 2016 is officieel bekend gemaakt door de Amerikaanse wielerploeg en kledingsponsor Bontragger. Italiaans koffie merk Segafredo is vanaf 2016 voor 3 jaar co-sponsor van Trek Factory Racing. Door de komst van Segafredo is er meer financiële zekerheid voor de wielerploeg. Cancellara heeft aangekondigd te zullen stoppen na 2016 en er gaan geruchten om Nibali naar team Trek-Segafredo te halen. Segafredo is onderdeel van de Massimo Zanetti Beverage Group. Voor eigenaar Massimo Zanetti is het een droom die uitkomt. Het team heeft zich voor 2016 versterkt met wielrenners als Hesjedal, Theuns en Bonifazio. Tijdens de Tour de France in 2015 eindigde Bauke Mollema als 7e in het algemeen klassement.

Trek-Segafredo fietsshirt 2016

Het Trek-Segafredo fietsshirt 2016 shirt is grotendeels hetzelfde als het wielershirt van 2016. De belangrijkste verandering op het shirt is de toevoeging van het logo co-sponsor Segafredo op het fietstruitje. Ook is het RSL logo op het wielrenshirt van Trek-Segafredo toegevoegd. Daarnaast is de naam Trek Factory Racing gewijzigd in Trek. Het Trek-Segafredo shirt heeft nog steeds een zwarte onderkant met witte verticale streepjes. De bovenkant is wit en de biesjes hebben een rode baan. Op de rug een driedelige zak. Het fietsbroekje van Trek-Segafredo is niet veranderd en is in 2016 opnieuw zwart.

Trek-Segafredo fietsshirt 2016 kopen

Wil je het Trek-Segafredo wielershirt 2016 kopen en er net zo bij rijden als Mollema en Cancellara? Het Trek-Segafredo wielershirt zal in maart te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Trek-Segafredo wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en de koersbroeken te koop.

Trek -segafredo -fietsshirt -2016

Bron: cyclingnews.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook