Cannondale wielershirt 2016 7 januari 2016

Cannondale -logo

De Amerikaanse wielerploeg Cannondale heeft samen met kledingsponsor Castelli het nieuwe Cannondale fietsshirt 2016 gelanceerd. Met het vertrek van Garmin als co-sponsor van de wielerploeg, zal in 2016 alleen de naam Cannondale op het fietstruitje pronken. In 2015 fuseerde de ploeg met het Italiaanse Cannondale Pro Cycling Team tot de huidige formatie. Cannondale is een Amerikaans merk van mountainbikes en racefietsen. Het jaar 2015 was geen succesvol jaar voor team Cannondale. In de Tour werd Andrew Talansky 11e en was daarmee de beste renner in het eindklassement van de ploeg. In de ronde van Italië eindigde Ryder Hesjedal als 5e en won Davide Formolo de 4e etappe. Nieuwkomer in het Cannondale team is Nederlander Wouter Wippert. Andere nieuwe gezichten zijn Rigoberto Uran en Pierre Rolland.

Cannondale fietsshirt 2016

Het wielershirt 2016 van Cannondale heeft voornamelijk de groene kleur gekregen. Met het vertrek van Garmin als co-sponsor is het shirt overzichtelijk en heeft het wielershirt veel ruimte gekregen om te pronken met het argylepatroon. Het patroon heeft door de schaduw een diepteffect gekregen. Het groene Cannondale shirt 2016 zorgt ervoor dat de wielrenners goed zichtbaar zullen zijn in het peloton. Daarnaast heeft Castelli het fietsbroekje zwart gemaakt in plaats van de groenen kleur in 2015. Zodoende zien de renners er niet meer uit als Kermit de kikker. Niet alleen de kleuren, maar ook de pasvorm is aangepast. De Cannondale fietsshirts 2016 zitten comfortabeler tijdens alle weertypes. Het Cannondale wielershirt 2016 heeft een mooie v-hals en op de borst de naam van hoofdsponsor Cannondale. Daarboven staan de namen Slipstream en Holowesko. De biesjes hebben een zwarte band, met daarboven sponsor New Balance. Onder de schouders het logo van Cannondale. En onder de oksels naar beneden staat in het zwart de naam Cannondale. Op de achterkant staat wederom hoofdsponsor Cannondale met daaronder het logo. Uiteraard heeft het shirt ook een driedelige zak op de rug.

Het Cannondale fietsshirt 2016 kopen

Wil je het Cannondale wielershirt 2016 kopen? Het Cannondale shirt zal in maart te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Cannondale wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en koersbroeken te koop.

Cannondale -2016-tenue

Bron: cyclingweekly.co.uk

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

Reacties/Reageren via Facebook