Tinkoff wielershirt 2016 8 januari 2016

Tinkoff -wielerploeg -logo

Tinkoff heeft samen met kledingsponsor Sportful het nieuwe Tinkoff fietsshirt voor 2016 bekend gemaakt. Het Tinkoff-Saxo team van 2015 is het Tinkoff team van 2016 geworden. En deze verandering is uiteraard ook terug te zien op het Tinkoff shirt voor 2016. Saxo Bank is na 8 jaar gestopt als sponsor van de Russische wielerploeg. De Tinkoff wielerploeg is erg ambiteus en doordat de ploeg enkele zeer sterke rijders in het team heeft wordt er veel van de rennersen het team verwacht. Met onder andere Alberto Contador, Peter Sagan en Rafal Majka moeten er wedstrijden en eventueel rondes gewonnen worden. Dankzij kledingsponsor Sportful kunnen deze prestaties geleverd worden in klasse en style. Sagan zal in 2016 in het wielershirt van de Wereldkampioen (regenboogtrui) fietsen. Het nieuwe Tinkoff 2016 wielershirt zal voor het eerst te zien zijn in de Tour Down Under in januari.

Tinkoff fietsshirt 2016

Het Tinkoff wielrenshirt 2016 heeft qua kleuren minimale veranderingen ondergaan ten opzicht van het fietsshirt van 2015. De felgele kleur heeft een iets belangrijkere rol gekregen op het shirt, met de blauwe kleur als accent. Doordat de Saxo Bank geen sponsor meer is, heeft de Tinkoff Bank een centrale positie gekregen op zowel de voor- als achterkant van het Tinkoff wielershirt. Onder Tinkoff staat het logo van de Russiche bank. Op de linkermouw is de Russische vlag terug te vinden. Ook over de schouders staat de naam Tinkoff. Onder de oksels loopt een blauwe baan naar beneden. De grootste verandering van het Tinkoff tenue is het fietsbroekje. De felgele kleur is veranderd naar een grijs-blauwe kleur, met aan de onderkant een gele band.

Tinkoff wielershirt 2016 kopen

Wil je het Tinkoff wielershirt 2016 kopen en er net zo bij rijden als Contador of Sagan? Het Tinkoff shirt zal in maart te koop zijn via bobshop.com. Klik hier om de Tinkoff wielershirts te kopen. Op deze site zijn ook gehele wielertenues en de koersbroeken te koop.

Tinkoff -fietsshirt -2016

Bron: tinkoffteam.com

Door redactie Wielershirts

Reacties/Reageren via website

  • Renate van der Ree

    als ik nu bestel wanneer heb ik artikel dan in huis?

Reacties/Reageren via Facebook